Кадетська збірна України тренується в черкаському парку

Кадетська збірна України тренується в черкаському парку

Черкаський парк, свіже повітря та кращі шістнадцятирічні баскетболісти України – все це складова одного з тренувань кадетської збірної України з баскетболу, яка завершує підготовку до чемпіонату Європи у дивізіоні «В», що на початку серпня стартує в Болгарії.

Про це «Нова Доба» дізналася з сайту Черкаський спорт

Перший тренувальний збір українська збірна U-16 теж відпрацювала у Черкасах. Причому після контрольних матчів зі збірної Білорусії наша збірна знову повернулася у наше місто. У складі команди продовжує підготовку ціла низка вихованців «Черкаських Мавп», а це: форварди Денис Бачурін та Ярослав Войтович та захисники Дмитро Нагорний та Антон Мельник.

Працюють українські кадети в інтенсивному режимі, майже кожного дня у них два заняття. Тренування у ПС «Будівельник» підопічні Володимира Чурсіна чергують з роботою у тренажерному залі та пробіжками у парку. Власне, приймає ранкові пробіжки «Парк Хіміків». На одній з таких пробіжок були присутні 16 виконавців, які заочно борються за 12 місць у складі команди, яка вирушить на чемпіонат Європи. За словами головного тренера, наразі основною проблемою його команди є позиція п’ятого номера. Через травми Чурсін не може розраховувати відразу на кількох потенційних збірників.

Володимир Чурсін, головний тренер збірної України U-16:

– У Черкасах українські кадети проведуть ще 10 днів. Після цього вирушать на два товариські матчі, які відбудуться у Литві. 30-го та 31-го липня українці зіграють проти литовських одноліток. Після цього наша збірна знову повернеться у Черкаси, щоправда, тут вони проведуть лише три дні, а вже 4-го серпня вирушать на чемпіонат Європи.

Нагадаємо, чемпіонат Європи (Дивізіон В) відбудеться 6-15 серпня в Болгарії. Суперниками нашої команди в першому груповому раунді будуть збірні Швеції, Португалії, Македонії, Ісландії та Естонії. Перший матч українські кадети проведуть проти одного з фаворитів групи – збірної Македонії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x