Фестиваль єдності пройшов у Кам’янці

Фестиваль єдності пройшов у Кам’янці

з 13 по 19 липня 2015 року на стадіоні «Авангард» м. Кам’янки був реалізований соціальний проект «Фестиваль єдності», організаторами якого виступила Міжнародна Громадська Організація «Наша Спадщина», громадська організація «Молодіжне Об’єднання Нове покоління Кам’янщини» за сприяння сектору у справах сім\’ї, молоді та спорту Кам\’янської райдержадміністрації.

Організатори соціального проекту ставили собі за мету популяризувати активне дозвілля сім’ї, пропонуючи майстер-класи, фізкультурно-оздоровчі та видовищні заходи.

З понеділка по четвер, з 10 по 12 годину, для дітей віком 10-12 років на стадіоні були організовані різноманітні рухливі та спортивні ігри.
У суботу, о 18 годині, фестиваль урочисто відкрив «Спортивне містечко» виступами вокалістів та танцювальною групою Молодіжної Організації «Нове покоління Кам’янщини».
Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Після виступу артистів запрацювали бази «Спортивного містечка»: надувний і спортивний батути, настільний теніс і армрестлінг, майданчики флорболу і гри з м’ячем, майстер класи виробів з паперу і повітряних кульок, малюнки на обличчях.
Фестиваль єдності пройшов у Кам’янці
Відвідувачі фестивалю мали змогу відпочити разом зі своїми рідними та близькими, беручи участь на запропонованих базах «Спортивного містечка», а заохочувальними призами були солодка вата, попкорн та цукерки.

Під музичний супровід проводились естафети та ігри, до яких залучалися діти, підлітки, їх батьки і родичі. Емоційні ігри створювали атмосферу командного духу, взаємодопомоги та єдності.

Біля входу до «Спортивного містечка», на фотостенді, розміщувались світлини з цікавих моментів життя фестивалю. По закінченню фестивалю ці світлини були подаровані учасникам.

Після закриття баз «Спортивного містечка» відкривав свою роботу кінотеатр під відкритим небом. На широкому екрані, два вечори, демонструвались цікаві фільми. Під час сеансів батьки та їх діти пригощались гарячим чаєм і печивом.

За вихідні, фестиваль відвідало близько 400-х осіб. Роботу баз «Спортивного містечка» забезпечували волонтери церкви «Світло Євангелії».
На організацію і проведення соціального проекту «Фестиваль єдності» були залучені позабюджетні кошти.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x