За захист держави на Донбасі троє фіскалів отримали почесні грамоти від голови Черкаської ОДА

За захист держави на Донбасі троє фіскалів отримали почесні грамоти від голови Черкаської ОДА

Голова Черкаської обласної адміністрації Юрій Ткаченко підписав розпорядження про вручення Почесної грамоти Черкаської обласної державної адміністрації майору податкової міліції Івану Салівончику, прапорщику податкової міліції Богдану Мельнику та старшому прапорщику податкової міліції Сергію Бойко. Чоловіки заслужили відзнаки «за сумлінне ставлення до виконання службових обов`язків, активну участь в протидії сепаратистські налаштованим особам, захист економічних інтересів держави в зоні АТО, виявлений при цьому високий професіоналізм, мужність та стійкість».

Про це «Нова Доба» дізналася в ДФС у Черкаській області.

Як висвітлювалось раніше, з квітня Іван Салівончик, Богдан Мельник та Сергій Бойко працювали в небезпечних умовах, перешкоджаючи незаконному переміщенню товарів через «умовний» кордон на сході країни. Хлопці спільно зі своїми колегами з інших регіонів виконували свої обов`язки в складі Головного управління ДФС у Донецькій області. При цьому Богдан Мельник з патріотичних міркувань прийняв рішення залишитись на службі ще на один строк.

Героїв нагороджують не вперше. 15 липня, коли добровольці повернулися з зони АТО, їх вітало керівництво ДФС України у Києві, а через два дні свої героїв урочисто зустрічали в ГУ ДФС Черкащини. Вітаючи колег з поверненням, начальник ГУ ДФС у Черкаській області Володимир Коломієць вручив хлопцям відзнаки, як кращим працівникам фіскальної служби області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x