Бюджет, спорт, субсидії – в центрі уваги влади Чорнобаївщини

Бюджет, спорт, субсидії – в центрі уваги влади Чорнобаївщини

30 липня голова райдержадміністрації Сергій Джоболда провів засідання колегії райдержадміністрації, на якій розглянули 3 основні питання, за участі голови районної ради Михайла Бургана, заступника голови районної ради Валерія Бреуса, прокурора району, селищного та сільських голів, начальників відділів апарату, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації, керівників територіальних підрозділів міністерств і відомств в районі та представників засобів масової інформації району.

Детально про підсумки виконання бюджету району за 6 місяців 2015 року та завдання з його виконання у наступному доповів начальник фінансового управління Олександр Таранушенко.

– За 6 місяців 2015 року до бюджету району надійшло доходів 43729,5 тис.грн. в т.ч. до загального фонду 36926,2 тис.грн., до спеціального фонду 6803,3 тис.грн. Темп росту до відповідного періоду минулого року становить 120,8 %.

Власні доходи загального фонду бюджету Чорнобаївського району за 6 місяців 2015 року виконані на 133,6%. За 6 місяців 2015 року було виконано надходження по всіх видах доходів. Виконання загального фонду районного бюджету за 6 місяців 2015 року становить 106,0 %.

Основним завданням на ІІІ квартал 2015 року є забезпечення виконання по мобілізації коштів до місцевих бюджетів всіх рівнів та забезпечення 100 відсоткового фінансування бюджетних установ.

Про стан виконання «Районної програми розвитку фізичної культури і спорту в Чорнобаївському районі на 2013-2018 роки» доповів начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Володимир Авраменко, який зазначив, що у всіх ЗНЗ для учнів 1-9 класів введено 3-й щотижневий урок фізкультури, в навчальних закладах працює 38 вчителів фізичного виховання, діє 49 спортивних секцій.

Протягом року проведено близько 20 спортивно-масових заходів, в яких взяли участь більше 4 тис. учнів.
Організацією спортивної роботи у територіальних громадах району здійснюють 20 інструкторів по спорту, які охоплюють 22 села.

Основним центром занять фізичною культурою і спортом населення є районний спортивний комплекс з закритим плавальним басейном, де працюють спортивні секції футболу, волейболу, настільного тенісу, аеробіки та тренажерний зал.

До послуг населення стадіон в смт Чорнобай, 25 футбольних полів, 26 спортивних залів, з яких 23 підпорядковані навчальним закладам (всі спортивні зали опалюються та у вечірній час використовуються для потреб сільської молоді), 18 пришкільних майданчиків з тренажерним обладнанням.

Про стан призначення субсидій мешканцям району доповіла заступник начальника управління з питань праці і соціального захисту населення Наталія Крупенко та окреслила зміни внесені в порядок оформлення субсидій.

– Для призначення субсидії громадяни декларуватимуть лише вид отриманого ними доходу та найменування організації, де отримують дохід. Субсидія для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг призначається на основі середньомісячного сукупного доходу осіб, а для придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива – на основі річного доходу осіб за попередній календарний рік.

Важливо, що під час прийняття рішень у таких випадках враховують наявність документів, які підтверджують тимчасову відсутність осіб з числа зареєстрованих, зокрема, довідок, що підтверджують місце перебування особи в іншій адміністративно-територіальній одиниці у зв’язку з роботою, лікуванням, навчанням, довготривалим відрядженням, відбуванням покарання, довідок про оплату житлово-комунальних послуг в іншому житловому приміщенні. Комісії скеровуватимуть рішення надавачам послуг.
За результатами засідання колегії були прийняті рішення та дані відповідні доручення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x