Юні веслувальники Черкас тренуються і відпочивають

Юні веслувальники Черкас тренуються і відпочивають

Цікаву програму пропонує наметовий табір для спортсменів-веслувальників, який очолює тренер Павло Кучер. Це кількаденний навчально-спортивний збір дітей від 9 до 16 років, тут юні спортсмени і відпочивають, і загартовуються. До програми збору входить переправа на човнах, ночівля на острові Чаїний у наметах, а також різноманітні тренування.

Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– Діти мають час і на підготовку до змагань, і на відпочинок, – зазначає Павло Кучер. – Займаються спорт­смени різного віку на різних човнах – це і гребля на байдарках, і на каноє, і на човнах-драконах. Такі тренувальні збори дають гарні результати, адже черкаські спортсмени – чемпіони і призери всеукраїнських змагань. Фінансують наші походи, звісно, батьки, але допомагають і спонсори. Управління сім’ї молоді і спорту Черкаської ОДА подарувало нам хороші польські намети, депутат міської ради Андрій Більда – м’ячі, завдяки яким ми провели змагання «Олімпійське літо».

Під час таких походів діти вчаться самостійно варити їжу на вогнищі, орієнтуватися на місцевості, жити в наметах, допомагати й підтримувати один одноного та одночасно готуються до майбутніх змагань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x