Діти з одного з тальнівських пришкільних таборів: «Котлет наїлися досхочу»

Діти з одного з тальнівських пришкільних таборів: «Котлет наїлися досхочу»

Попри те, що ціни на продукти цього року значно підскочили, діти в літньому пришкільному таборі села Онопріївки Тальнівського району харчувалися якнайкраще. Кошти для придбання продуктів виділило товариство «Урожай». Дітвора вельми задоволена.

– Дуже смачно годували. Головне, що давали багато котлет, – хвалиться школяр Влад Кучер. – Усе було цікаво: екскурсії, ігри, змагання. Й наступного літа піду в табір.
Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– Усі діти харчувалися безкоштовно, хоча торік батьки частково платили за продукти, – розповідає директор Оноп­ріївського НВК Наталія Кваша. – Табір відвідали 25 діток, це навіть більше ніж торік. Ніхто голодним не зостався. Дітей намагалися радувати смачними стравами. Спасибі «Урожаю», що поклопотався про нашу школу.

– Коли постало питання харчування у пришкільному таборі, то ми не могли відмовити, адже завжди треба відгукуватися на потреби громади й особливо дітей, – коментує директор філії «Урожаю» Віктор Марченко. – Бо діти не бувають чужими, їхні проблеми треба вирішувати спільними зусиллями. До того ж кошти на харчування дітей у таборі порівняно невеликі, тому «Урожай» більшу частину витрат узяв на себе.
Володимир Чос

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x