Півтори доби за кермом без перепочинку: шполянський голова побував у зоні АТО

Півтори доби за кермом без перепочинку: шполянський голова побував у зоні АТО

Голова Шполянської райдержадміністрації Володимир Потапенко разом із волонтером Галиною Лоцман та водієм Миколою Самойленком відвідали земляків у зоні АТО.

Група побувала на передовій у селі Курахово, об’їхала всі позиції Маріуполя, Волноваху, Запоріжжя. Побували в Черкаському Дніпропетровської області.
Очільник району поставив собі за мету особисто побачити умови проживання, під час несення служби, забезпечення воїнів із Шполянщини. Він поспілкувався з солдатами та керівництвом підрозділів, уважно вислухав потреби військових, розповів про умови виділення земельних ділянок учасникам АТО.
Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській РДА.

Звичайно, гості приїхали на позиції української армії не з порожніми руками, а привезли допомогу, зібрану за підтримки працівників відділу Держгеокадастру в Шполянському районі, жителів та голоів сільських рад таких населених пунктів як Лебедин, Бурти, Мар”янівка, Лип”янка і Васильків. Допомогу в грошовому еквіваленті надали жителі села Берти у сумі 1560 гривень, які були використані на придбання води, чаю, кави, солодощів.

– Хочу подякувати волонтерам та всім жителям Шполянського району, які є небайдужими до ситуації, що склалася в країні. Наш обов’язок – допомагати, – зазначив по приїзді Володимир Потапенко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x