За одну ніч ватутінець обікрав двох сусідів

За одну ніч ватутінець обікрав двох сусідів

За одну ніч з подвір’я двох будинків чоловік викрав металеві вироби. Сума завданих збитків становить 500 гривень.

Із заявами про крадіжки до Звенигородського райвідділу міліції звернулись жителі міста Ватутіне. Потерпілі повідомили, що невідома особа з їхніх дворів викрала металеві вироби. На місце події була направлена слідчо-оперативна група.

Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

Опрацьовуючи прилеглу територію, правоохоронці опитали місцевих жителів та перевірили пункти прийому металобрухту. На одному із них працівники міліції дізнались, що нещодавно туди приходив чоловік, який збув металеві вироби. Підозрюваним виявився 29-річний раніше судимий місцевий житель.

Чоловіка було затримано за місцем проживання. Він розповів, що заздалегідь видивився на подвір’ї сусідів металеві вироби, які потім вночі викрав. У подальшому частину краденого здав в пункт прийому металобрухту, решту – не встиг, адже був затриманий.

За даними фактами слідчим відділенням відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x