На Уманському вокзалі затримано громадян з наркотиками

На Уманському вокзалі затримано громадян з наркотиками

Під час патрулювання на місцевому автовокзалі у пасажирів автобусу міжміського сполучення пильні правоохоронці вилучили поліетиленові пакети з речовиною рослинного походження.

В поле зору працівників патрульної служби потрапили двоє чоловіків, які вийшли на черговій зупинці рейсового автобусу. З кишені одного із молодиків випав сумнівний поліетиленовий пакетик. Підозрілих осіб правоохоронці запросили до опорного пункту.

Під час проведення поверхневого огляду у одного із чоловіків працівниками міліції було вилучено футляр для окулярів, в середині якого знаходилися поліетиленові пакетики з подрібненою речовиною рослинного походження, яка за зовнішніми ознаками нагадувала марихуану. Вилучену темно-зелену речовину направлено для проведення відповідної експертизи.
На Уманському вокзалі затримано громадян з наркотиками
За попередньою кваліфікацією слідчим відділенням Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Розпочато досудове розслідування.
На Уманському вокзалі затримано громадян з наркотиками

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x