Чорнобаївських ветеринарів привітали з професійним святом

Чорнобаївських ветеринарів привітали з професійним святом

9 серпня відзначають своє професійне свято працівники ветеринарної медицини. Без сумніву, їх праця – відповідальна і суспільно значима. З глибини віків дійшли до нас мудрі слова: медицина лікує людину, ветеринарна медицина – людство. Ця професія – одна з найдавніших, найгуманніших і найвідповідальніших. Про це пам’ятають усі ветеринарні працівники і вносять свою лепту в забезпечення благополуччя жителів села, району, області, країни.

Не шкодуючи сил і часу, кожен з них працює над відточуванням власного професіоналізму в лікуванні й профілактиці інфекційних, інвазійних та незаразних хвороб серед тварин. Удень і вночі ветеринарний лікар чи фельдшер готові взяти на себе особисту відповідальність за їх лікування. Кожен зі спеціалістів ветеринарної медицини чітко знає, що тільки в їхній професійній згуртованості – успіх роботи галузі. Багато треба докласти зусиль, аби не впустити до району небезпечні захворювання. Ще більше – щоб забезпечити епізоотичне благополуччя на місцях.
І саме із привітань когорти ветеринарів розпочався в актовому залі Управління ветеринарної медицини в Чорнобаївському районі робочий день минулої п’ятниці.
Начальник районного управління ветмедицини Василь Катеруша привітав ветеранів та спеціалістів з Днем працівників ветеринарної медицини, висловив щиру вдячність за працю, побажав здоров’я, невичерпної енергії, мирного неба та вдалих трудових буднів:

– Ми з повним правом можемо пишатися, що забезпечуємо епізоотичне благополуччя на Чорнобаївщині, – звернувся до колег Василь Іванович. – Стабільна ситуація в районі підтримується завдяки сумлінній праці всіх ветеринарних спеціалістів господарств, працівників лікувально-профілактичних і діагностичних установ, унаслідок злагоджених дій державних інспекторів ветмедицини.
Успіх складається з багатьох передбачених і обдуманих дрібниць щоденної копіткої праці. Тож хочу подякувати кожному фахівцю за збереження стабільності в районі щодо особливо небезпечних захворювань сільськогосподарських тварин і птиці. Попереду в нас ще багато роботи, та згуртувавши зусилля, ми зможемо досягти бажаних результатів.
До привітань керівника долучилася начальник районної ветлікарні Оксана Гвоздь. Разом вони нагородили кращих фахівців ветеринарної медицини.

Чорнобаївських ветеринарів привітали з професійним святом

Цього дня за добросовісне та відповідальне відношення до роботи Грамотами Управління ветеринарної медицини в Чорнобаївському районі нагороджено Валерія Приліпка, заступника начальника УВМ та Сергія Баскакова, лікаря ветеринарної медицини І категорії. Подяку отримала Жанна Ковба, провідний лікар ветмедицини, хімік-токсиколог.
За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди святкування Дня працівників ветеринарної медицини на Дошку Пошани в Чорнобаївській районній державній лікарні ветеринарної медицини занесено Олега Воропая, директора ЧР ДЛВМ; Тамілу Кобець, завідувача Хрестителівського ДВМ; Наталію Олексієнко, ветсанітара ЧР ДЛВМ; Юлію Наконечну, провідного бухгалтера; Сергія Киктя, завідувача Васютинського ДВМ; Андрія Малка, завідувача Лящівського ДВМ.

Інна ЧМИХАЛО

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x