У черкащанина знайшли 140 кущів конопель та 2 кг марихуани

У черкащанина знайшли 140 кущів конопель та 2 кг марихуани

З будинку та присадибної ділянки жителя міста Черкас оперативники вилучили близько 140 кущів рослин коноплі, 91 склянку з розсадою нарковмісної рослини та 2 кілограми висушеної марихуани. Його дії кваліфіковані за двома статтями Кримінального кодексу України. «Нова Доба» про це дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.
До чергової частини Придніпровського районного відділу міліції надійшла інформація, що 37-річний черкащанин на своїй присадибній ділянці вирощує коноплю.

Проводячи санкціонований обшук, біля його домоволодіння правоохоронці виявили близько 140 висаджених та ретельно доглянутих кущів коноплі. У будинку міліціонери знайшли 91 склянку з розсадою нарковмісної рослини і 2 кілограми висушеного та готового до вживання наркотичного засобу. Окрім цього, одна з кімнат була обладнана для висушування вирощених ним рослин.
За словами «плантатора» коноплю він вирощував для власного споживання.

У черкащанина знайшли 140 кущів конопель та 2 кг марихуани

За цим фактом Придніпровським районним відділом міліції відкриті кримінальні провадження за частиною 2 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п\’яти років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x