На Шполянщині стартував марафон з бігу по шосе

На Шполянщині стартував марафон з бігу по шосе

На вихідних на площі Героїв Майдану відбулося відкриття ІХ обласного марафону з бігу по шосе в честь пам’яті І.Є. Чернявського. У цьому році участь взяли 32 особи, серед яких були 2 громадянина Франції. Гостей урочисто зустрічали на центральній площі міста хлібом – сіллю та танцями, які підготували вихованці колективу «Еліт». Незмінними учасниками пробігу були любителі бігу клубу «Ритм» м. Черкаси, в кількості 23 особи на чолі з Воробйовим Юрієм Петровичем. Загалом участь взяли 32 осбоби. Спонсором нашого пробігу став завод продтоварів торгова марка «Жайвір», які підготували продуктові набори всім учасникам пробігу. «Нова Доба» про це дізналася в Шполянській РДА.

Марафон традиційно проходив на двох дистанціях 21 км (Шпола – Товмач) та 5 км (Скотареве – Товмач). На дистанції 5 км взяли участь 20 осіб, на 21 км 12 осіб.

Нашим землякам, яким вдалося вибороти призові місця були:
Серед жінок(5 км):
ІІ місце – Крисько Вікторія
ІІІ місце – Кучеренко Вікторія

Серед чоловіків (5 км):
ІІ місце – Кузуб Олександр
ІІІ місце – Ященко Сергій

У с. Товмач спортсменів урочисто зустрічали сільський голова Коваль Сергій Валентинович та жителі села, які щиро вітали учасників та пригощали їх смачними пирогами та медом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x