Ще один черкащанин загинув на сході України

Ще один черкащанин загинув на сході України

Учора скорботний день для всіх жителів Ватутіного. Там провели в останню путь Євгена Іванченка – Героя, який загинув від ворожої кулі під час проходження служби у зоні проведення антитерористичної операції. Він виконав свій обов’язок до кінця, став на захист України та її територіальної цілісності, не відступивши ні на крок. Його душа нині вже приєдналася до побратимів Небесної Сотні та інших героїв, які ціною свого життя захищають східні рубежі нашої держави. Про це «Нова Доба» дізналася у Ватутінській міській раді.

Ще один черкащанин загинув на сході України

Попрощатись з Євгеном ватутінці прийшли на центральну площу міста, де відбувся траурний мітинг. Траурну процесію зустрічали приклонивши коліна, схиливши голови, не стримуючи сліз.
Від імені громади Ватутіного міський голова Василь Гончаренко висловив слова глибокого співчуття матері Євгена Надії Іванівні, батькові Миколі Митрофановичу, сестрі Людмилі, дітям, всім рідним та близьким загиблого. «Не знайдеться таких слів, якими можна було б втішити те величезне горе, яке прийшло сьогодні у родину Іванченків. Без сина, брата і батька залишилася сім’я. Таку втрату час не заліковує. Земля Тобі пухом, дорогий Євгенію!» – сказав Василь Олександрович, завершуючи свій виступ.
Пам\’ять Євгенія Іванченка всі вшанували хвилиною мовчання.
Під час траурного мітингу виступив командир військової частини, в якій проходив службу Женя, Костянтин Новіков. Він коротко розповів про те, яким був Євгеній воїном та як він загинув. Костянтин Всеволодович з вдячністю прихилив коліна перед Женіними батьками.

Ще один черкащанин загинув на сході України

На мітингу також виступили: класний керівник Євгенія Ольга Глобіна, воєнний комісар Звенигородсько-Лисянського об’єднаного комісаріату Роман Здоренко, від волонтерів міста Євген Підцерковний та голова Юрківської сільської ради Валентина Цегельна.
Поховали Євгена з усіма військовими почестями, під звуки Державного Гімну України, під залп салюту та під гучні гасла «Слава Україні! Героям – слава! Герої не вмирають! Україна – понад усе!».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x