У Ладижинці – новий магазин

У Ладижинці – новий магазин

Новий магазин РайСТ відкрився в селі Ладижинка Уманського району напередодні новорічних свят. Крім продуктів, тут продаватимуть широкий асортимент товарів як промислової, так і господарчої групи. Значне місце приділено продукції місцевих виробників. Під час урочистого відкриття господарі закладу пригощали відвідувачів солодощами та канапками. Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській райдержадміністрації.

Особливістю магазину стали відділи, в яких можна придбати продукцію місцевого виробництва з логотипом «Товар Черкащини». Є і куточки краму для малозабезпеченої категорії покупців, де пенсіонери та інші соціально незахищені громадяни мають змогу придбати здешевлені продукти харчування. У «соціальному кошику» – борошно, хліб, цукор, олія, ковбаса, рис, різні крупи. Усього майже півтора десятка найменувань. Ціни нижчі, ніж на базарі або у звичайних магазинах.

Як запевнив голова райдержадміністрації Уманського району Анатолій Петренко, особливим цей магазин залишатиметься не довго, адже планується створити цілу мережу подібних торгівельних точок в районі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x