Ліс у Черкасах стає поселенням багатіїв

Ліс у Черкасах стає поселенням багатіїв

І міськрада тільки «за». На минулій сесії депутати дали добро на розроблення детального плану території між вулицями Мечникова, Золотоніською, Ціолковського, Мініна та Пожарського. Проектанти мають визначити, де й що там серед сосен будувати. Внесення цього питання до порядку денного вкрай обурило вільних демократів. Найперше через підозрілу вибірковість профільного департаменту мерії, який переймається долею саме цієї черкаської землі понад усе.

Олег Ліходькін, голова депутатської групи «Партії вільних демократів» у Черкаській міській раді: «От мені незрозуміло, чому саме зараз це необхідно?! Притому що найголовніше не зробили! І чомусь це питання не ставиться. Проект берегової смуги у принципі розроблений. Уже поданий на виконком, але депутатам не роздавали, на обговорення не виносили».

Артур Савін, директор департаменту містобудування МВК: «Вироблять концепцію, коли сам генплан абсолютно перекреслює існуючу ситуацію… Олегу Олексійовичу, там, скажімо так, наводить порядок і наводить».

Нагадаю, за цей ласий шмат депутати вже скандалили кілька місяців тому. Тоді власники кількох маєтків по Ціолковського захотіли землю під ними собі у власність задарма. Інші – поки лише відвести. Розміри наділів нескромні – не менше 10 соток серед лісу. Депутатська більшість на таке теж погодилася.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x