651 земельну ділянку в області передадуть в оренду

651 земельну ділянку в області передадуть в оренду

Фахівці землевпорядної служби Черкаської області сформували перелік із 651 земельної ділянки державної власності площею 8694 га, права оренди, на які планують продати на земельних торгах. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Головного управління Держгеокадастру в Черкаській області

Найбільшу кількість наділів планують передати в оренду на земельних аукціонах у Жашківському (140 ділянок площею 1,18 тис га), Лисянському (110 ділянок площею 1,59 тис га) та Канівському (61 ділянку площею 0,73 тис га) районах Черкаської області.
На всі земельні ділянки Головним управлінням Держгеокадастру у Черкаській області оголошено та проведено конкурси з відбору виконавців земельних торгів. Нині тривають роботи з виготовлення документації із землеустрою та нормативної грошової оцінки на всі земельні ділянки, для яких визначено виконавців земельних торгів. До кінця року заплановано провести аукціони з продажу права оренди на ці ділянки. На 360 земельних ділянок площею 5381 га вже визначено виконавців земельних торгів, продовжується робота з відбору виконавців земельних торгів ще для 291земельної ділянки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x