Червонохрестівці забезпечили дітей-сиріт Чорнобаївщини шкільною формою та приладдям

Червонохрестівці забезпечили дітей-сиріт Чорнобаївщини шкільною формою та приладдям

Обласна організація Товариства Червоного Хреста з районними організаціями ТЧХ щорічно виступають ініціаторами забезпечення дітей-сиріт, які йдуть до 1-ого класу, шкільною формою та набором канцтоварів.

Цього року 33 дітей-сиріт області отримали все необхідне до початку навчального року.
13 серпня голова Чорнобаївської районної організації Товариства Червоного Хреста Людмила Ковальова разом зі своїми колегами-червонохрестівцями вручила 3-ом діткам-сиротам Чорнобаївщини шкільну форму та приладдя (зошити, щоденники, олівці, фломастери, фарби, альбоми для малювання, пластилін, ножиці, клей, лінійки тощо). Кожен набір в середньому коштує 1700 грн. Тож подарунки, видані до 1 вересня стануть значною економією сімейного бюджету для опікунів Максима Зіми з Бакаєвого, Івана Квітки з Хрестителевого та Софії Курій з Веселого Подолу.

Червонохрестівці забезпечили дітей-сиріт Чорнобаївщини шкільною формою та приладдям

– Це стало можливим завдяки небайдужості наших земляків, –. говорить Людмила Ковальова. – Організація пошиву та закупка наборів проведена за підтримки облдержадміністрації, обласної ради та благодійників нашого району.
А бабуся Максима Зіми – Ганна Карлівна – додає:
– Ми щиро вдячні всім людям, які допомогли зібрати онучка до навчального року. І депутатам, і підприємцям, і всім землякам. Нині все необхідне до школи коштує дуже дорого, а тепер нам є в чому і з чим іти до 1-ого класу.

Інна ЧМИХАЛО

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x