Христинівчанин украв каналізаційний люк, щоб заробити на оковиту

Христинівчанин украв каналізаційний люк, щоб заробити на оковиту

У Христинівці з подвір\’я пенсіонерки чоловік вкрав каналізаційний люк, який прикривав стічну яму. Сума завданих жінці збитків становить 600 гривень. Правоохоронці протягом кількох години затримали зловмисника. «Нова Доба» про це дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Із заявою про крадіжку до Христинівського районного відділу міліції звернулась 68-річна місцева жителька. Потерпіла розповіла, що біля її гаража є каналізаційна яма, яку вона прикрила кришкою люка вартістю 600 гривень. Вийшовши вранці на подвір\’я, виявила його відсутність. Також вона повідомила, що на одній із вулиць Христинівки бачила невідомого чоловіка з люком, схожим на викрадений.
Отримавши опис підозрюваної особи працівники міліції перевірили місцеві пункти прийому металобрухту. На одному з них вони знайшли викрадену річ. Отриманий опис від працівника пункту збігався з описом заявниці. Злодієм виявився раніше неодноразово судимий 28-річний місцевий житель, який веде антигромадський спосіб життя.

Правоохоронці застали чоловіка за місцем проживання. У вчиненому він зізнався. Розповів, що вранці викрав люк і здав його на брухт за 70 гривень. Отримані кошти витратив на алкоголь.
За цим фактом слідчим відділенням Христинівського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x