У «Мрії» завершилась третя зміна

У «Мрії» завершилась третя зміна

Патріотичне виховання сьогодні в пріоритеті кожного навчального та оздоровчого закладу системи освіти. Не виключенням є дитячий оздоровчий табір санаторного типу «Мрія», адже саме тут ось вже втретє поспіль проводяться тематичні патріотичні зміни. Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті освіти і науки ЧОДА.

Протягом трьох тижнів сотня дітей, об’єднавши у загони «Патріоти України», «Майбутнє України», «Батьківщина», відпочивали та набиралися наснаги перед новим навчальним роком.
Святковою лінійкою завершилося перебування дітлахів у таборі, з якого, за словами відпочивальників, не хотілося від’їжджати. Привітати дітей та побажати наснаги в новому навчальному році завітали голова обкому Профспілки працівників освіти і науки України Ольга Жалдак, заступник директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Оксана Сімушіна, батьки.

У рамках заходу табірчани у розважальній формі розповіли про свої враження від перебування. За кращу дисципліну та лідерські якості вихованці наймолодшого ІІІ загону отримали коровай. На завершення дітлахи влаштували святковий концерт «Мрія» запалює зірки», протягом якого глядачі мали змогу поринути у яскравий світ дитячої творчості: пісні, танці, чаруючі композиції на музичних інструментах.

У «Мрії» завершилась третя зміна
У «Мрії» завершилась третя зміна
У «Мрії» завершилась третя зміна

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x