Майбутні першокласники отримали ранці до школи

Майбутні першокласники отримали ранці до школи

14 серпня 2015 року в Канівському районі відбулась щорічна акція «До школи – з радістю», під час якої дітям із багатодітних малозабезпечених сімей району, котрі цього року йтимуть до школи, було вручено шкільні ранці та спортивне взуття.
Акція проведена за організаційної підтримки сектору у справах молоді та спорту РДА, шкільні рюкзаки у свою чергу надало управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА.

Вітаючи майбутніх першокласників із сіл Мартинівка, Яблунів, Степанці та Грищенці та їхніх батьків із наступаючим першовереснем та новим етапом у їхньому житті, перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Жівотова відзначила:
– Початок шкільного навчання – це надзвичайно важлива та цікава подія у житті кожної дитини. Вирушаючи до «країни знань», вам обов’язково стануть у нагоді й шкільні ранці. Щиро бажаю усім діткам сумлінного, цікавого та успішного навчання, а батькам – мудрості й терпіння. Хай у ваших великих родинах, які в нашій рідній Україні завжди панує мир, спокій і добробут.

Віта Кузнецова

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x