Уманська лікарня поповнилась 23 молодими фахівцями

Уманська лікарня поповнилась 23 молодими фахівцями

Днями в Уманській центральній районній лікарні відбулася святкова посвята у лікарі. Чисельна медична родина зросла двадцяти трьома молодими фахівцями. Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській РДА.

З цієї урочистою і знаменною подією для медицини Уманщини привітати молодих медпрацівників за дорученням голови Уманської районної державної адміністрації Віталія Олійника завітала радник голови Оксана Супрунець.

Продовжуючи урочисту подію, до молодих працівників й присутніх старших колег, звернулась головний лікар Уманської центральної районної лікарні Інна Добрянська. Розповідаючи про роботу медицини району, останні кроки щодо покращення надання послуг й реорганізації, Інна Іванівна наголосила на декількох важливих моментах роботи. Один з яких – це оновлення фахового складу працівників, які переймають неоціненний досвід своїх колег, переймаються своєю справою і рухаються вперед задля покращення роботи й надання медичних послуг територіальним громадам. А районна лікарня, в цілому, зробить все від себе залежне для забезпечення належних умов їх роботи. Інна Іванівна, користуючись приємною нагодою, привітала колег. Побажала добра, здоров’я, благополуччя у родинах, й далеко не один рік працювати на благо й здоров’я людей Уманщини.

Уманська лікарня поповнилась 23 молодими фахівцями

Наприкінці заходу ведучі прочитали Клятву Гіппократа для новоспечених лікарів. Юним медикам були вручені подарункові кошики, в яких були: баночка меду, адже ця урочиста для них подія відбулась саме на свято Маковея, годинник та букетик-маковейчик.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x