До Дня Незалежності в Христинівці відкриють пам’ятник Небесній Сотні

До Дня Незалежності в Христинівці відкриють пам’ятник Небесній Сотні

Пам’ятник на честь героїв Небесної сотні урочисто відкриють у Христинівці до Дня Незалежності. Про це під час ефіру на обласному телеканалі розповів голова Христинівської райдержадміністрації Олександр Ковбасюк. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ОДА.
За словами очільника Христинівщини, відкритий 24 серпня пам’ятник – це перша половина меморіалу, який планують звести в районному центрі на честь сучасних героїв України. Другу його частину громадськість побачить 14 жовтня на свято Покрови.

– Ми запланували возведення великого меморіалу, який складатиметься з двох об’єктів. У День Незалежності ми відкриємо пам’ятник героям Небесної сотні, а на Покрови – монумент на честь героїв АТО, які зараз ризикують своїм життям захищаючи нашу країну, – розповів Олександр Ковбасюк.

У день відкриття першого меморіалу на честь героїв Небесної сотні в місті відбудеться урочиста хода та автопробіг. Гості свята також зможуть помилуватися світлицями в українському стилі. Своєрідним підсумком святкування стане великий концерт, у якому візьме участь чимало українських гуртів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x