Юні золотоніські лісівники прибирали місця відпочинку

Юні золотоніські лісівники прибирали місця відпочинку

ні лісівники вирішили зробити Україну чистішою і прибрати найвідвідуваніші місця відпочинку. Приурочили цей захід до Дня Незалежності України. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Рекреаційний пункт «У дубках» розташований у Вільхівському лісництві поблизу траси. Тому тут завжди багато відпочивальників. Але не всі за собою прибирають. А дехто навіть руйнує зроблене лісівниками. Тож члени шкільного лісництва під керівництвом головного лісничого Ігоря Міщенка прибрали сміття, відремонтували і пофарбували огорожу.

«Підтримання порядку у місцях відпочинку в лісі – це одна з найдошкульніших проблем лісівників. На жаль, наші люди нерідко забувають прибрати після себе. Тому допомога наших молодших колег для нас дуже вагома. До того ж, я впевнений, що доклавши своїх рук, своєї праці до впорядкування рекреаційних пунктів, ці діти вже ніколи не залишать по собі безлад у лісі», – відзначив директор ДП «Золотоніське лісове господарство» Микола Бас.

Також навідалися юні лісівники до рекреаційного пункту «У соснах». Тут вони самі полюбляють відпочивати, бо розташоване місце відпочинку неподалік від екологічної стежки, що належить до навчальної бази шкільного лісництва. В цьому рекреаційному пункті полагодили дах альтанки, відремонтували і пофарбували лавочки та поновили написи.

Спритні лісівники встигли за день зробити чимало добрих справ і при цьому встигли й відпочити.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x