Грабіжників, які викрали на заправці 34 тисячі гривень, упіймали в Одеській області

Грабіжників, які викрали на заправці 34 тисячі гривень, упіймали в Одеській області

Близько третьої години ночі до чергової частини Смілянського міськвідділу міліції від диспетчера державної служби охорони надійшло повідомлення про те, що на одній із заправних станцій спрацювала тривожна кнопка сигналізації. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Працівники заправки повідомили, що вночі в магазин, який знаходиться в приміщенні заправки зайшли двоє невідомих чоловіків. Погрожуючи зброєю, вони викрали 34000 гривень і втекли. Про це «Новій Добі» повідомили у прес-службі міліції.

Над розкриттям даного злочину працювали оперативні служби, а також був задіяний весь особовий склад міськвідділу. В ході проведення оперативних заходів співробітники міліції отримали інформацію, що в ту ніч неподалік від місця події був помічений легковий автомобіль «Мерседес». Пізніше було встановлено, що до скоєння злочину можуть бути причетні жителі Одеської області , четверо молодих людей у віці від 22 до 25 років.

Усіх чотирьох підозрюваних оперативники затримали в Одеській області за місцем проживання та вилучили автомобіль .

Під час спілкування з правоохоронцями молоді люди зізналися у скоєнні розбійного нападу. У них було вилучено зброю та одяг. Як з\’ясувалося , товариші їхали в Черкаси до свого знайомого. У дорозі під час заправки автомобіля вони помітили в касі магазину значну суму грошей. Задум про пограбування виник на зворотному шляху.

Вони зупинили автомобіль неподалік і стали спостерігати. Коли на заправці залишилися тільки двоє працівників , зловмисники почали діяти. З обрізом мисливської рушниці та пістолетом молоді люди зайшли в приміщення магазину і, погрожуючи працівникам, забрали гроші.

Проїхавши кілька кілометрів від місця злочину, грабіжники викинули зброю, одяг і сумкуз грошима. Гроші друзі розділили порівну і поїхали додому.

Слідчим відділом Смілянського міськвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Речові докази вилучено . Всіх чотирьох учасників кримінального злочину затримали і помістили в ізолятор тимчасового утримання. За скоєння кримінального злочину хлопцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 10 років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x