У Дмитрушківській школі буде Інтернет

У Дмитрушківській школі буде Інтернет

До голови районної ради Олександра Дячука надійшло звернення від депутата районної ради Михайла Лівшуна з проханням щодо надання допомоги у встановленні Інтернету в Дмитрушківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. «Нова Доба» про це дізналася в Уманській райраді.

Зрозумівши ситуацію, Олександр Олександрович пообіцяв допомогти у вирішенні цього питання, оскільки до початку нового навчального року часу залишилось обмаль.
Голова районної рада не став відкладати в довгий ящик вирішення цієї проблеми, а сам особисто відвідав навчальний заклад, де поспілкувався з директором школи Ніною Мовчан і запевнив її, що до нового навчального року замість безпровідникового Інтернету всі класи, будуть підключені до кабельної мережі Інтернет (провайдер – ТРК «ТІМ»). Це сучасний рівень надання послуг. Понад 170 учнів школи на 26 шкільних комп’ютерах зможуть якісно і надійно користуватися інформацією всесвітньої мережі.

За ініціативи Олександра Дячука до справи підключилися небайдужі до освітянських проблем жителі Уманщини – Микола Даценко та Віталій Аржанов, а також медичний клініко-діагностичний центр «Вікторія», громадська організація «Дружба народів». З їхнього боку було надано фінансову підтримку, а всі практичні роботи виконуватиме телерадіокомпанія та Інтернет сервіс провайдер ТІМ («Телекомунікаційні інформаційні мережі»).
Більше того, керівництво ТІМу пішло назустріч школі – упродовж усього навчального року учні зможуть безкоштовно користуватися послугами Інтернету. Це подарунок дітям напередодні Дня знань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x