У Каневі активно ремонтують дороги

У Каневі активно ремонтують дороги

Асфальтове покриття минулого тижня було укладене по вулиці Потужнього в Каневі. Ця подія стала справжнім святом для місцевих жителів, адже стан дорожнього покриття тут не витримував ніякої критики. Про це «Нова Доба» з сайту kaniv.net.

Як повідомив керівник ПП «Канів-Граніт» Абов Авеян, протягом літа 2015 року його підприємство вже заасфальтувало вулиці Хоткевича та Потужнього. Також було відновлено асфальтове покриття на тротуарах та внутрішньоквартальних проїздах по вул. 206 дивізії, Т.Шевченка, О.Кошового, на подвір\’ї загальноосвітньої школи №4 та зроблено поточний ремонт усіх доріг міста.

Абов Авеян розповів, що вже до кінця осені 2015 року заплановано вкрити асфальтом дороги вздовж вулиць Чкалова, Чупилки, Пушкіна, Островського та Садової і ще в кількох канівських провулках. Проекти на облаштування асфальтового покриття цих вулиць вже готові й чекають на остаточне затвердження. Загалом на ремонт і будівництво доріг і тротуарів у Каневі в цьому році із міського бюджету виділено близько 2-х млн. грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x