У Христинівці відкрили стелу Героям Небесної Сотні

У Христинівці відкрили стелу Героям Небесної Сотні

Ця подія відбулася 24 серпня в рамках відзначення Дня Незалежності України – біля пам’ятного знаку «Борцям за волю та незалежність України». У заході взяли участь представники районного керівництва, учасники антитерористичної операції на Сході України, жителі та гості міста. Про це «Нова Доба» дізналася в Христинівській РДА.

– Хлопці, які стоять сьогодні поруч із нами, розпочали цю боротьбу, не дивлячись ні на які перешкоди. Вони на Майдані виборювали своє право на існування, на кращу долю нашої держави, на щасливе європейське майбутнє, – звернувся до присутніх голова Христинівської райдержадміністрації Олександр Ковбасюк. – Сьогодні разом із нами – учасники антитерористичної операції. Це – хлопці різних військових підрозділів і добровольчих батальйонів. Шкода, що серед них немає тих, хто загинув в бою, віддавши своє життя за наше майбутнє. Серед них: Дмитро Георгієв, Богдан Каравайський, Микола Кобринюк, Дмитро Кузьмін, Сергій Попик, Володимир Олійник. Вони назавжди залишаться в наших серцях.

У Христинівці відкрили стелу Героям Небесної Сотні

Пам’ять загиблих ушанували хвилиною мовчання. Право відкрити стелу Героям Небесної Сотні надали голові районної державної адміністрації Олександру Ковбасюку та учаснику антитерористичної операції, кіборгу Віталію Паламарчуку.
Благочинні Христинівського району Української Православної Церкви Київського патріархату провели освячення стели та панахиду, після якої присутні поклали вінки й квіти до стели Героям Небесної Сотні та пам’ятного знаку Борцям за волю та незалежність України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x