Обласна рада прийняла зміни до бюджету на 2015 рік

Обласна рада прийняла зміни до бюджету на 2015 рік

28 серпня 2015 року відбулось пленарне засідання сорок другої сесії обласної ради, яку провела голова облради Валентина Коваленко. Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській обласній раді.

Депутати проголосували за внесення змін до рішення обласної ради «Про обласний бюджет на 2015 рік». Так, з державного бюджету надійшло 4 мільйони 200 тисяч гривень на будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців. Ще 13 мільйонів гривень дала держава на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, водопостачання та водовідведення.

Також депутати розподілили додатковий ресурс обласного бюджету в сумі 12 мільйонів 188 тисяч гривень. Кошти виділили для матеріальної підтримки соціально-вразливих верств населення, членів АТО та їх сімей; придбання пального для забезпечення патрулювання територій задля підвищення рівня безпеки дорожнього руху; придбання відеокамер для встановлення систем відео спостереження задля профілактики злочинності в області.

6 мільйонів гривень виділили на придбання медикаментів, необхідних для лікування хворих на хронічну ниркову недостатність методом гемодіалізу та 120 тисяч для КЗ «Черкаська обласна дитяча лікарня Черкаської обласної ради» на ремонт реабілітаційної роботизованої системи «LokomatPro», яка забезпечує реабілітацію дітей з органічним ураженням нервової системи.

Півмільйона спрямували на проведення санаторного лікування учасників АТО в мережі санаторних закладів області. 675 тисяч виділили на реконструкцію Черкаської обласної філармонії, 300 тисяч – на першочергові невідкладні роботи з ліквідації наслідків пожежі у обласному драматичному театрі. Погодили депутати і інші видатки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x