На Жашківщині прощалися з полеглим в АТО прикордонником

На Жашківщині прощалися з полеглим в АТО прикордонником

Народився Віктор Кумановський 19 лютого 1975 року, в селі Хижня, що на Черкащині. У 1992 році закінчив Хижнянську школу, а з 1993 по 1994 роки проходив строкову військову службу. Про це «Новій Добі» повідомили у Черкаській міській раді.

Віктор виріс в дружній сім\’ї – батько, мати та двоє менших братів. Він був людиною відповідальною, мужньою, врівноваженою, цінував дружбу, чесніть та справедливість. Саме ці якості були закладені в родині ще з малечку.

«Слід спитати в нашому селі хто такі Кумановські, і вам відразу ж скажуть, що це зразок і еталон української сім\’ї» – розповідає голова Хижнянської сільської ради.

На Жашківщині прощалися з полеглим в АТО прикордонником

Не байдужий до чужого горя прикордонник з початку цієї не проголошеної війни та до останнього подиху виконував завдання з охорони східних рубежів. Товариші згадують, що перебуваючи на передовій Віктор Анатолійович жодного разу не поскаржився на умови, в яких вони всі перебували, хоча не раз доводилось ночувати просто неба. «Віктор не був чоловіком війни, в ньому не було ні краплі агресії, це був вірний та відданий батько, син, чоловік. Це була людина з світлою душею. Він розумів, що берегти потрібно не тільки країну, а й своїх близьких та рідних його серцю людей» згадує бойовий товариш Сергієнко Олександр.

На військову службу за призовом був відібраний Уманським РВК Черкаської області. Зарахований до списків Навчального центру ДПСУ 13.06.2014 року на посаду водія відділення логістики 1 мобільної прикордонної застави. З 30.06.2014 – виконував завдання по охороні Державного кордону України в складі Мобільної прикордонної застави (на автомобілях) територіального угрупування «Кордон» на ділянках Східного регіонального Управління, де безвісті зник і тривалий час про його місцеперебування не було нічого відомо.

Згодом за результатами аналізу ДНК батькам та дружині було видано свідоцтво про смерть сина та чоловіка. Прощання та похорони з Героєм пройшли в с. Хижня Черкаської області. У Віктора залишились батьки, брати, дружина та двоє дітей.

Герої не вмирають! Вони житимуть в наших серцям! Герої, які стали для нас взірцем патріотизму!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x