Павлівським дітям до Дня Знань подарували спортивний інвентар

Павлівським дітям до Дня Знань подарували спортивний інвентар

– Увага та підтримка – маленьким навчальним закладам, – саме на цьому наголосив голова районної державної адміністрації Сергій Дубенець під час святкової лінійки до 1 вересня у Павлівлівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів. Подарувавши навчальному закладу спортивний інвентар, він відзначив:

– Павлівська школа є однією з найменших та малочисельних шкіл району, проте, переконаний, що й такі заклади ми маємо розвивати, адже поки в школі лунає дитячий сміх – село живе. Тож щиро дякую всім, хто своєю працею докладає зусиль до важливої справи навчання та виховання підростаючого покоління – вчителям, батькам, місцевій владі та благодійникам.

Приємно відзначити що таку ж позицію займає й керівництво ТОВ СМЦ «Мир Сем», яке вже понад вісім років працює на території сільської ради та всіляко допомагає школі. Так, кілька років тому завдяки підприємству у навчальному закладі було підбито стелю та закуплено стільці, закуплено внутрішній біо-туалет, а біля самої школи побудовано дитячий ігровий майданчик. Крім того, за ініціативи керівника «Мир Сему» Валентини Балинської, місцеві школярі їздять на екскурсії та відвідують різні цікаві заходи.

Привітати школярів з новим навчальним роком «мирсемівці» знову прийшли з подарунками. Першокласники отримали м’які іграшки, а для шкільної їдальні було передано продукти харчування. Крім того, Валентина Балинська запропонувала дирекції школи провести конкурс на найкращий твір про Україну до Дня вчителя, переможці якого отримають нагороди від підприємства. «Першокласникам же, які ще не вміють писати, пропонуємо створити тематичні малюнки», – додала Валентина Іванівна.

Віта Кузнецова

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x