Педагогів-пенсіонерів привітали зі святом на Канівщині

Педагогів-пенсіонерів привітали зі святом на Канівщині

Протягом літніх канікул, що здавалось промайнули в одну мить, діти встигли засумували не лише один за одним, за шкільними друзями, а й за мудрим та справедливим словом свого учителя. Отож приємно відмітити, що 1 вересня певно жоден вчитель не залишився без квітів та уваги з боку своїх учнів. Та вчителів як відомо не буває колишніх… Слід зауважити, що на Канівщині шанують і педагогів, котрі в силу поважного віку чи стану здоров’я вже не працюють у навчальних закладах району, проте протягом десятків років віддавали своїм учням не лише знання, а свою любов, турботу й часточку душі.

Саме до таких вчителів цього дня завітав голова районної державної адміністрації Сергій Дубенець. Серед них ветеран педагогічної праці Катерина Темченко зі Степанців. До слова, Катерина Василівна має 46 років педагогічного стажу, більшість років працювала вчителем молодших класів. Педагогічним талантом відзначився і її земляк Микола Акулінін, який працював у Степанецькому профтехучилищі. Нині ж Микола Іванович пише вірші та й загалом займає активну громадянську позицію.

Ще один поважний та найстарший педагог району – Євдокія Птиця із Пекарів. Свого часу вона займалась викладанням філологічних дисциплін, навіть після закінчення педагогічної праці не залишалась осторонь місцевої школи, тепер же шкодує, що її вже немає.
Привітавши Катерину Василівну, Миколу Івановича та Євдокію Ісааківну з Днем знань, керівник району вручив їм квіти та подяки, а також побажав міцного здоров’я, добра, благополуччя та мудрих настанов для молодих педагогів і всіх односельчан.

Віта Кузнецова

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x