Для черкаських ветеранів влаштували концерт

Для черкаських ветеранів влаштували концерт

Велику святкову концертну програму з нагоди відзначення 70-річчя завершення Другої світової війни організували та провели працівники обласного Центру народної творчості 2 вересня у виставковій залі Черкаського обласного художнього музею.
З вітальним словом до багаточисельного зібрання ветеранів звернувся голова обласної Спілки ветеранів Володимир Веретільник. «Нова Доба» про це дізналася в управлінні культури ЧОДА.

А далі свої уклінні мистецькі вітання шановним ветеранам дарувало вокальне тріо «Барви» комунального закладу ОХК Черкаської облради у складі Наталії Супрун, Наталії Сайченко і Тетяни Кучменко, у виконанні яких прозвучала велична «Ода Україні» та відомий твір О. Стадника на слова Н.Жук «Черкаська земле».

Новими високохудожніми творами «Засвічу свічу» (автор Г.Гаврилець), «Ти знаєш, що ти – людина» (муз.Є.Валовенка, сл..В.Симоненка) та низкою відомих духовних піснеспівів і українських народних пісень порадував вдячних глядачів один із найпопулярніших на Черкащині та далеко за її межами хор духовної музики «Канон» ОХК Черкаської облради під керівництвом Євгена Валовенка.
Перед ветеранами виступили й артисти Черкаської обласної філармонії: ансамбль народної музики «Росава» (керівник – заслужений артист України Микола Петрина) та тріо бандуристок «Вербена» у складі народної артистки України Лідії Зайнчківської, Інги Міхаль та Аліни Вікарчук.

На завершення концертної програми у виконанні хору «Канон» та всіх присутніх прозвучала «Молитва за Україну» Миколи Лисенка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x