У Кам’янці рятувальники провели профілактичний рейд на ринку

У Кам’янці рятувальники провели профілактичний рейд на ринку

З метою запобігання виникнення пожеж та правильним діям на випадок виявлення вибухонебезпечних предметів, 3 вересня рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №9 організували та провели рейд територією промислового ринку під час якого поспілкувалися і з продавцями і громадянами, які в цей час завітали до ринку. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Управління ДСНС України у Черкаській області.

«Небезпека виникнення надзвичайних ситуацій спонукає ДСНС ширше проводити освітньо-роз’яснювальну кампанію серед населення, – зазначив начальник Кам’янського районного сектору капітан служби цивільного захисту Сергій Щербак, – саме тому наші співробітники постійно проводять профілактичні рейди, роз`яснюючи громадянам небезпеку спалювання сухої трави та стерні, а також дотримання інших правил пожежної безпеки».
Рятувальники також розповіли кам’янчанам про правила поведінки у випадку виявлення вибухонебезпечних або невідомих предметів, познайомили мешканців міста із особливостями питань цивільного захисту та поінформували городян про основні причини виникнення пожеж та їх наслідки.

По завершенню профілактичного рейду співробітники ДСНС звернулися до громадян з проханням: дотримуватись правил пожежної безпеки, берегти себе, своїх дітей та оточуючих.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x