У Ватутіному чоловік зґвалтував і убив дівчину

У Ватутіному чоловік зґвалтував і убив дівчину

Через відмову, чоловік зґвалтував та вбив дівчину. За декілька годин підозрюваного затримали. За вчинене йому загрожує позбавлення волі до 15 років. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.
До чергової частини Звенигородського райвідділу міліції зателефонував житель міста Ватутіне та повідомив, що біля одного з будинків виявлено труп жінки. Як з’ясувалось потерпілою виявилась 21-річна місцева жителька, яку невідома особа зґвалтувала та задушила біля її будинку.

Зібравши всі необхідні речові докази правоохоронці розпочали пошуки підозрюваного. Спілкуючись з місцевими жителями правоохоронці дізнались, що в день вбивства потерпіла відпочивала в компанії друзів. Міліціонери опитали знайомих дівчини та з’ясували, що того вечора її проводжав додому малознайомий чоловік, який відпочивав разом з ними. Ним виявися 32-річний раніше судимий місцевий житель, його затримали за місцем проживання та доставили до райвідділу міліції.

У кабінеті слідчого, чоловік зізнався у вчиненні кримінального правопорушення та розповів, що коли проводжав дівчину додому запропонував піти до неї та розважитись, але дівчина відмовила. «Залицяльник» не прийняв відмови та накинувся на неї, штовхнувши на землю, схопив за шию та зґвалтував. Коли зрозумів, що дівчина не дихає, вдався навтьоки прихопивши із собою жіночу сумочку.
На сьогодні підозрюваний затриманий, йому обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою. Слідчим відділенням Звенигородського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) та частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає позбавленням волі на строк до 15 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x