Золотоніські футболісти «розгромили» канівських – 8:1

Золотоніські футболісти «розгромили» канівських – 8:1

Сьогодні \”Лідер\” нарешті перервав свою 10-матчеву безвиграшну серію. Мотивовані та по-спортивному злі футболісти \”Лідера\” просто розтрощили свого сусіда по турнірній таблиці. 8 : 1. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський спорт».

«Лідер» – «Канів» 8 : 1 (3 : 1)

Голи: Алєксєєв, 13, Аргеєв, 21, 35, Петриченко, 48, Панченко, 51, Сидоренко, 56, Цюпаченко, 62, Логвиненко, 67 – Сайко, 43 (пен.)

Лідер: Магльований (Ткаченко, 75) – Логвиненко, Яворський, Удовика (Приходько, 58), Колядко, Алєксєєв (Цюпаченко, 56), Агарін М., Петриченко, Аргеєв (Кубрушко, 65), Сидоренко (Агарін К., 60), Панченко (Бабій, 60).

Канів: Затанович – Зубко, Лизогуб, Шульга, Сторчоус, Сайко, Матяш, Баранов (Якимовчи, 39), Решетняк, Циба (Биченко, 33), Александров.

Потужно виступили сьогодні футболісти «Лідера». Попри становище команд у турнірній таблиці, не можна сказати, що сьогодні грали аутсайдери чемпіонату. Принаймні «Лідер» провів якісний поєдинок. Господарі поля були на дві голови вищими за своїх суперників, що й відобразилося на кінцевому результаті. Вже на старті першого тайму стало зрозуміло, що в «Канева» буде мінімум шансів на успіх.

Гравці у синій формі з перших хвилин прихопили суперника, не даючи їм як слід розіграти атаку. Підопічні Олександра Агаріна організовано грали у центрі півзахисту, де господарювали Максим Петриченко та Олексій Алєксєєв. Як наслідок, після кількох хвилин розвідки «Лідер» відкриває рахунок. Справжній шедевр вдався Алєксєєву, центрхав з метрів 26-ти вирішив пробити зльоту й не прогадав, потужний постріл і м’яч у правому куті – 1 : 0. Цей гол додав «лідерам» впевненості у своїх силах і команда ще до перерви просто «задавила» суперника моментами.

Футболісти команди із Золотоніщини вигравали усі м’ячі, команда не залишала суперникові шансів в середині поля, кожне єдиноборство було за «Лідером», футболісти боролися на кожному клаптику поля. Внаслідок чого, «Канів» не витримав.

21-ша хвилина, Микита Агарін на половині суперника гарно поборовся на фланзі, навісив у штрафний майданчик, воротар «Канева» ніби й виходив на цю подачу, але промазав, натомість Олександр Аргеєєв намагався прийняти м’яч, проте сфера відлетіла й закотилася у ворота – 2 : 0. Пізніше Аргеєєв зробив дубль, знову не вдала гра від воротаря «Канева», котрий у простій ситуації не зафіксував м’яч, внаслідок чого прудконогий гравець «Лідера» забив з гострого кута у пусті ворота – 3 : 0.

Під завісу першого тайму канівчани відповіли своїм голом. За руку у карному майданчику арбітр призначив пенальті. Стандарт спокійно реалізував Юрій Сайко. 3 : 1.

Втім цей гол лише заохотив гравців «Лідера». За 20 хвилин другого тайму господарі поля просто змели канівчан. Так, у другому таймі підопічні Олександра Агаріна розгулялися не на жарт. Забивали практично всі. Петриченко та Панченко відзначилися «робочими» голами 5 : 1, стрімкий прохід від Бабія – навіс на Сидоренка – 6 : 1, шедевр зі штрафного від Цюпаченка – 7 : 1 та Логвиненко головою з кутового – 8 : 1. Таким рахунок став ще за 25 хвилин до кінця гри. «Канів» нічого не міг зробити, «Лідер» не хотів. Розгромний рахунок не тиснув психологічно на команду, проте розслабляв, тому більше голів і не було. Команда й так забила більше, ніж за все перше коло.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x