В Умані обікрали продавчиню магазину

В Умані обікрали продавчиню магазину

З підсобного приміщення магазину у одного із продавців зловмисник викрав 350 гривень. Крадія затримано, з ним працюють слідчі, його дії кваліфіковані за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

Із повідомленням про крадіжку коштів до Уманського міського відділу міліції звернулась 22-річна уманчанка. Потерпіла розповіла, що працює продавцем в одній із крамниць. Вранці, коли вона прийшла на роботу, в її гаманці було 350 гривень, а повертаючись, додому, в кінці зміни, їх недорахувалася. Також працівники міліції дізналися, що персонал магазину свої речі зберігає в підсобці, яка розташована в кінці приміщення.

Переглядаючи відео з камер спостережень, правоохоронці побачили, як один із відвідувачів магазину заходить до підсобного приміщення. Схожого на крадія чоловіка правоохоронці виявили під час відпрацювання міста. Його запросили до міськвідділу міліції для дачі показів. Він у скоєному зізнався, свої дії пояснив безгрошів’ям.

За даним фактом слідчим відділенням Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x