80 черкаських фіскалів притягнуто до відповідальності

80 черкаських фіскалів притягнуто до відповідальності

Як поінформували у відділі власної безпеки ГУ ДФС у Черкаській області, в результаті проведених з початку року 116 службових розслідувань і перевірок керівництву державних податкових інспекцій області внесено 90 подань для вжиття заходів реагування відносно підлеглих працівників. 80 працівників фіскальної служби області притягнуто до дисциплінарної відповідальності. За шість місяців у напрямку профілактики проведено 652 заходи з упередження корупційних правопорушень. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

До органів прокуратури у січні – серпні п.р. направлено 14 матеріалів для надання правових висновків діям податкових та митних працівників. За даними матеріалами відкрито 7 кримінальних провадження щодо вчинення працівниками органів доходів і зборів кримінальних проступків, на даний час триває досудове розслідування. Відносно 2 працівників складено протоколи про вчинення корупційного правопорушення; судом їх притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафу.
Відділ власної безпеки закликає громадські організації та підприємців до активної співпраці у напрямку протидії хабарництву і попередження кримінальних та адміністративних корупційних правопорушень серед працівників фіскальної служби. Особам, які мають інформацію про зловживання та корупційні діяння працівників фіскальної служби можна повідомити таку інформацію за особистим номером начальника відділу власної безпеки ГУ ДФС у Черкаській області Володимира Капури 067 472-46-04, або за номером телефону довіри ГУ ДФС у Черкаській області 33-91-81.

Про неправомірні дії або бездіяльність працівників Державної фіскальної служби України можна цілодобово повідомляти за номером «Пульсу» (044) 284-00-07.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x