Жителя Чорнобаївщини затримали у Черкасах за кермом незаконного авто

Жителя Чорнобаївщини затримали у Черкасах за кермом незаконного авто

Черкаські інспектори ДАІ зупинили нетверезого водія, який їхав на незаконному авто. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба ДАІ Черкаської області.

Під час несення служби в місті Черкаси по вулиці Ватутіна в поле зору інспекторів потрапив автомобіль «ВАЗ 21099», який рухався із увімкненими аварійними сигналами. Після зупинки автомобіля Державтоінспектори помітили, що водій з явними ознаками алкогольного сп`яніння.

Ним виявився 27-річний житель села Лящівка, Чорнобаївського району. Пред’явити посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію водій відмовився, оскільки не мав при собі даних документів. Перевіривши авто по базам даних ДАІ, правоохоронці виявили, що транспортний засіб знятий з обліку в 2006 році а номерні знаки йому не належать.
Даного водія було доставлено до ЧОНД, де підозри інспекторів підтвердив висновок про наявність алкоголю в організмі громадянина.

Відносно водія складено протоколи про адміністративні правопорушення за ст.126 ч.1 – керування транспортним засобом без відповідних документів, ст.121 ч.6 – керування транспортним засобом номерні знаки, якого не належать даному автомобілю та ст. 130 ч.1 – керування транспортним засобом в стані алкогольного сп\’яніння.

Автомобіль доставлений в Придніпровський райвідділ міліції м. Черкаси.
За даним фактом триває перевірка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x