У гаражі черкащанки спіймали злодія-наркомана

У гаражі черкащанки спіймали злодія-наркомана

Шукаючи кошти на наркотики, раніше судимий чоловік намагався обікрасти гараж черкащанки. Йому на заваді стали працівники батальйону патрульної служби, які затримали зловмисника на місці крадіжки. Крадія доставлено до Придніпровського райвідділу для дачі показів. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

Вночі до міліції звернулася 63-річна черкащанка та повідомила про те, що в її гаражне приміщення хтось проник та чути якийсь гуркіт. Найближчий наряд патрульної служби прибув за вказаною адресою протягом трьох хвилин. В гаражному приміщенні правоохоронці побачили невідомого чоловіка. Його було затримано і доставлено до Придніпровського районного відділу. Крадієм виявися раніше судимий 29-річний місцевий житель. Свої дії чоловік пояснив потребою коштів на наркотики.

За даним фактом слідчим відділом Придніпровського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частинами 1 статті 15 (Замах на злочин) та стаття 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x