Черкаські рятувальники відзначили професійне свято

Черкаські рятувальники відзначили професійне свято

Учора з нагоди Дня рятівника в актовій залі Управління ДСНС відбулася святкова нарада. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Управління ДСНС України у Черкаській області.

Відкриваючи урочистості начальник Управління, генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Гвоздь, зачитав вітальні телеграми та листівки, які прийшли на адресу Управління від Голови ДСНС Миколи Чечоткіна, органів влади, колег з інших областей, відомчих організацій, служб та організацій.

Зазначивши важливість професії пожежника-рятувальника, Віктор Гвоздь також додав, що Управління ДСНС України у Черкаській області, маючи вагому підтримку з боку місцевої влади, та значний кредит довіри з боку населення, здатне ефективно та професійно вирішувати будь які завдання з ліквідації техногенних аварій, катастроф та пожеж аби кожна людина відчувала себе захищеною.

З нагоди свята, а також за вагомі особисті досягнення у службовій діяльності, сумлінне ставлення до виконання функціональних обов\’язків, бездоганну дисципліну та високий професіоналізм ряд співробітників Управління та структурних підрозділів отримали чергові спеціальні звання, почесні грамоти та подяки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x