Житель Драбівщини обікрав сусіда на 2 тисячі гривень

Житель Драбівщини обікрав сусіда на 2 тисячі гривень

На Драбівщині зловмисник обікрав свого сусіда. Правоохоронці встановили особу крадія, він дає покази. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Драбівського районного відділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 47-річний житель міста Черкаси. Чоловік повідомив, що з його дачного домоволодіння, котре на Драбіщині, невідомий викрав металобрухт. Сума збитків становить близько 2000 гривень.

Правоохоронці оглянули приміщення домоволодіння, виявили пошкоджені замки на вхідних дверях, а також вилучили речові докази. Міліціонери поспілкувавшись з можливими очевидцями події та провели подворовий обхід. Під час проведення оперативних заходів міліціонерам вдалося встановити особу крадія, ним виявився 38-річний сусід потерпілого. Під тиском доказової бази підозрюваний зізнався у скоєному.

В кабінеті слідчого зловмисник розповів, що знав про відсутність господаря, тож зрізав навісні замки й проник всередину приміщення. Викрав металеві вироби та заховав їх в чагарниках. На другий день здав крадене на металобрухт.

За даним фактом Драбівським районним відділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x