Кращим спортсменом серпня на Черкащині став Олексій Сюткін

Кращим спортсменом серпня на Черкащині став Олексій Сюткін

Спортсменом місяця у Черкасах визнали Олексія Сюткіна. Переможцем у номінації його призначило Управління у справах сім’ї, молоді та спорту ЧОДА. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Останні досягнення Олексія Сюткіна – дві срібні медалі на етапах Кубка Європи з триатлону у Латвії та Туреччині. Зараз триатлет перебуває в Іспанії на тренувальних зборах. Там він готується до фіналу кубка Європи, далі – два етапи Кубку світу в Туреччині та Південній Кореї. Тому грамоту за нього прийняв його тренер В’ячеслав Кудрявцев.Його підопічному виплатять також грошову нагороду – півтори тисячі гривень.

А наставник Сюткіна В’ячеслав Кудрявцев став кращим тренером серпня.

Олексій Сюткін ще має шанси стати учасником Олімпійських ігор, однак це залежить від грошей.

– Щоб бути відібраним на Олімпійські ігри в Бразилії, Сюткіну необхідно частіше брати участь в етапах Кубка Світу. На жаль, у Європі вони майже не проводяться. Найближчий буде у Туреччині, решта – у Мексиці, Бразилії, США, Японії, Австралії. Поїздки туди дуже дорогі, нам складно знайти на них кошти. Їздимо за спільний рахунок: щось дає Міністерство, частково допомагає школа Вищої спортивної майстерності, меценати, обласне управління, – повідомив В’ячеслав Кудрявцев.
Кращим спортсменом серпня на Черкащині став Олексій Сюткін

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x