Уманські автоінспектори водили дітей у цирк

Уманські автоінспектори водили дітей у цирк

Працівники відділення ДАІ Уманського району з метою попередження дорожньо-транспортних пригод та профілактики дитячого травматизму на дорогах проводять роботу в навчальних закладах району, відвідуючи їх на протязі навчального року. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба ДАІ Черкаської області.

В рамках проведення Всеукраїнської акції «Увага! Діти на дорозі» працівники ВДАІ Уманського району запросили дітей Ладижинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату відвідати Київський цирк «Вогні Києва!», який днями завітав до міста Умань з цікавою розважальною програмою. Діти з великим задоволенням прийняли пропозицію Державтоінспекторів, адже зануритися в улюблену і захоплюючу атмосферу дивного циркового світу це так цікаво.

Перед початком циркової вистави правоохоронці нагадали дітям, що на вулицях може чекати небезпека, повторили правила дорожнього руху, пояснили, як уникнути прикрих випадків на дорогах.

Після закінчення вистави у дітей була можливість ознайомитися з патрульним автомобілем ДПС та сісти за кермо автомобіля, включити сирену та передати своїм друзям по гучномовцю привітання.

«В умовах сучасного життя вчити правила дорожнього руху потрібно змалечку, тому що від цих знань може залежати життя і здоров’я дитини. Наше головне завдання – доступно та зрозуміло пояснити дітям найголовніші поняття безпечної поведінки на дорозі!»,– зазначив начальник ВДАІ Уманського району Сергій Давимока.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x