Черкаських рятувальників відвідали польські колеги

Черкаських рятувальників відвідали польські колеги

Упродовж двох днів на Черкащині із робочим візитом перебувала делегація Головної школи пожежної служби Республіки Польща. 17 вересня польські гості відвідали «кузню» кадрів ДСНС – Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля, де взяли участь в урочистих заходах з нагоди професійного свята – Дня рятівника. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Управління ДСНС України у Черкаській області.

Після урочистостей в інституті, польські «стражаки» не оминули своєю увагою і один з найбільших пожежних підрозділів області – аварійно-рятувальний загін спеціального призначення ДСНС.

Прибувши до цього своєрідного «спецназу» Управління ДСНС, польські колеги привітали рятувальників з їхнім професійним святом, після чого представники Варшавської школи пожежної служби оглянули аварійно-рятувальну техніку, обладнання та спорядження, які знаходяться на озброєнні частини та оновлену базу газодимозахисної служби.

Спілкуючись на фасаді із рятувальниками польські колеги обговорили з українськими фахівцями особливості дій на місці надзвичайної події та пообіцяли сприяти поглибленню прямих контактів між рятувальниками, оновленню та розбудові матеріально-технічної бази Черкаського гарнізону.

По завершенню зустрічі, начальник аварійно-рятувального загону полковник служби цивільного захисту Олександр Дубенець подякував закордонними колегами за підтримку та висловив сподівання, що усі намічені заходи подальшої співпраці вдасться повністю реалізувати.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x