В Умані відзначили кращих правоохоронців

В Умані відзначили кращих правоохоронців

В Умані 18 вересня на урочистому шикуванні відзначили кращих правоохоронців, які забезпечували охорону громадського порядку під час масового перебування брацлавських хасидів в м. Умані. \”Нова Доба\” дізналася про це в Уманській міській раді.

Заступник міського голови Людмила Кирилюк подякувала співробітникам органів внутрішніх справ за допомогу місту під час перебування тут паломників-хасидів, яких цього року прибула рекордна кількість, та вручила кращим правоохоронцям Почесні грамоти виконавчого комітету Уманської міської ради. Цьогоріч в організації громадської безпеки під час святкування Рош-га-Шана був задіяний зведений загін в кількості 400 співробітників органів внутрішніх справ області. Також допомагали правоохоронцям 15 ізраїльських поліцейських.

Загін правоохоронців Черкаської області спільно з поліцейськими Ізраїлю своє завдання з охорони громадського порядку виконали. Святкування іудейського нового року пройшло без особливих пригод. Усі побутові конфлікти були вирішені швидко і професійно, − зазначив під час заходу начальник УМВС України в Черкаській області Владислав Пустовар.

По закінченню заходу співробітники органів внутрішніх справ відбули до місць постійного несення служби.

Нагадуємо, що цього року на святкування до Умані за офіційними даними прибуло 29 490 брацлавських хасидів з 21 країни. Найбільша кількість паломників з Ізраїлю. Відвідали Умань також громадяни США, Великобританії, Франції, Італії, Туреччини, Канади, Німеччини та інших країн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x