До Різдва у Лисянці відкрили дитяче кафе

До Різдва у Лисянці відкрили дитяче кафе

Чудовим подарунком до Різдвяних свят та 60-річчя утворення Черкаської області стало відкриття дитячого кафе «Даринка» в смт Лисянка.

Про це «Новій Добі» повідомили в Лисянській РДА.

Місцевий підприємець Петро Цимбал запросив лисянських дітлахів на відкриття кафе «Даринка» та пригощав їх різноманітними ласощами. Діток розважали улюблені новорічні персонажі. Навіть прихід керівників району, їх вітальне слово, традиційне перерізання червоної стрічки головою райдержадміністрації Артемом Андрієнком дітлахи сприйняли як продовження казкової феєрії…

– Така незвичайна, світла і радісна атмосфера в єдиному на весь район дитячому кафе має бути завжди, – сказав Петро Дмитрович. – Ми будемо старатися, щоб тут сподобалося і діткам, і їхнім татам, мамам, бабусям. Смачні, корисні напої, морозиво, торти, тістечка власного приготування. А ще популярна дитяча музика, мультики – це далеко не повний перелік того, що ми готуємо для найменших мешканців селища і району.

Якщо «Даринка» цього дня приймала дітлахів, то «Софія» – таку назву має банкетний зал, приємно дивував дорослих. Петро Цимбал і його дружина Тетяна здійснили свою багаторічну мрію – створити заклад громадського харчування з українською кухнею в національному стилі.
Як відзначив Артем Андрієнко, він нічим не поступається аналогічним закладом не лише в області, а й у столиці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x