Біля Чигирина лісівники облаштували місце відпочинку

Біля Чигирина лісівники облаштували місце відпочинку

Новий рекреаційний пункт створили у Чигиринському лісництві. Його облаштували неподалік дороги, що веде до районного центру та поблизу мікрорайону «Новий Чигирин». Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Тож відпочивати тут зможуть і туристи, що подорожують до колишньої гетьманської столиці, і місцеві жителі, у яких користується популярністю згаданий лісовий масив, – відзначають лісівники.

За словами, головного лісничого Чигиринського лісгоспу Сергія Перова, при виборі локації, враховували не лише зручне розташування, а й «пожежобезпечність» території. Тож не випадково, спорудили об’єкт посеред галявини, оточеної листяними деревами. Адже у хвойних насадженнях завжди підвищений ризик виникнення пожеж, особливо під час високого класу пожежної небезпеки.

Рекреаційний пункт облаштували для справжнього сімейного відпочинку. Тут і затишна альтанка, і спеціально відведене місце для багаття. Не забули подбати і про дозвілля для наймолодших, аби дітвора мала чим розважитися на природі. Встановили також інформаційні та застережні аншлаги.

– Загалом цього року серед пріоритетів Чигиринського лісгоспу було розширення та оновлення мережі рекреаційних пунктів, – розповідає директор підприємства Роман Фендюр. І заплановане, за його словами, вдалося реалізувати. Зокрема, облаштували рекреаційні пункти у Трушівському, Чигиринському, Чорнявському та Матвіївському лісництвах. Також оновили вже наявні у Яничанському та Богданівському лісництвах місця для відпочинку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x