У черкаському драматичному нова вистава: ремонтна

Бій молотів та шкварчання газової установки. У черкаському драматичному стартували ремонтні роботи. Щоправда поки – тільки підготовчі. Робітники розбирають театральні завали. Та прикидають, наскільки складним видасться майбутній ремонт. Повідомляє ВІККА.

Іскри та друзки – зусібіч. У черкаському драматичному ремонтні зрушення. Тут нарешті почали розбирати завали від попелища.
Сергій Миколайович працює на цих завалах вже другий день. Сам, зізнається, у театрі був лише в дитинстві. Та від того його культурне значення не применшує.

Сергій, робітник: «Дітки ростуть. Щоб могли сходити подивитись. Дорослі. Бабусі й дідусі. Що швидше зробимо, то краще».
Разом із Сергієм над розбором згарища працює ще десятеро робітників. Всім їм стане роботи, прикидають, ще на місяць.
Ігор Кобець, інженер: «Колличество людей будет увеличиватся, когда им можна будет дать больший обьем работы. Сейчас просто некуда. Нецелесообразно увеличивать колличество».
Театрали ж навіть таким повільним зрушенням раді.

Володимир Осіпов, директор Черкаського драматичного театру: «Слава Богу, эти работы начались. Потому что было достаточно препятствий. Прежде всего – организационных, бюджетних… Все это уже позади. И мы можем сказать о том, что мы вил дим уже свет в конце тунеля».

Опісля демонтажних робіт на Черкаський драматичний чекає експертиза. На ній дізнаватимуться, чи можна буде лишати театральні стіни. Та ще раз прикидатимуть, у скільки їм обійдеться ремонт.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x