10 самовільних врізок у мережу виявили черкаські водоканалівці

10 самовільних врізок у мережу виявили черкаські водоканалівці

«Водоканал» продовжує розпочату роботу із виявлення незаконних підключень до своїх мереж. Для цього на підприємстві було створено спеціальну Робочу групу, яка щодня виїздить «полювати» на порушників. Так, цього тижня водоканалівці «вполювали» понад 10 самовільних врізок у мережі. Лише учора Робоча група знайшла 4 незареєстровані підключення до систем водопостачання та водовідведення по вул. Мєчнікова у Черкасах. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі КП «Черкасиводоканал».

Після виявлення такого порушення власнику врізки пропонується у триденний термін зареєструвати водопровід чи ж водовідведення у виробничому відділі «Черкасиводоканалу». У разі, якщо споживач не з’являється на реєстрацію підключення до мережі у зазначений термін, комунальне підприємство відключає його від мережі.

Через таке нераціональне та незаконне використання «Черкасиводоканал» зазнає значних збитків, тож закликаємо споживачів вчасно реєструвати усі підключення до мереж водопостачання та водовідведення – це позбавить вас зайвих витрат на легалізацію цих послуг.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x