За тиждень на Черкащині трапилися майже 2 тисячі пожеж

За тиждень на Черкащині трапилися майже 2 тисячі пожеж

За минулий тиждень (з 21.09 по 27.09) підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій здійснювали виїзди для проведення заходів із запобігання надзвичайним ситуаціям, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Управління ДСНС України у Черкаській області.

Зокрема, упродовж тижня зареєстровано 2 тис. 225 надзвичайних подій, на які забезпечено реагування підрозділів ДСНС з виїздом до місця їх виникнення. В результаті вжитих заходів врятовано 63 особи.

Ліквідовано 1 тис. 956 пожеж, врятовано на пожежах 43 особи та не допущено знищення вогнем 403 будівлі і 37 од. техніки. На пожежах загинуло 16 осіб, орієнтовні збитки, за оперативними даними, становлять 3 млн. 933 тис. грн.

З початку тижня піротехнічними підрозділами ДСНС здійснено 156 виїздів, у ході яких виявлено, вилучено та знищено 595 вибухонебезпечних предметів часів минулих війн.

Протягом тижня на водних об’єктах загинуло 11 осіб.

За оперативними даними за тиждень виникла 571 дорожньо-транспортна подія, внаслідок яких загинуло 79 осіб та постраждало 648 осіб.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x